Elkiær slægten, slægt

Slægtens efternaven gennem gennerationer
Elkier - Elkiær - ElkjærElkiær familien stammer fra Erritsø som ligger nær Fredericia. Navnet er opstået i 1600 tallet, da det på Hans Pedersen Bjerg's gård var et kier med Elletræer omkring.

Luftfoto af bygaden Erritsøe set fra øst 1955


Denne hjemmeside er lavet for at oplyse om, og eventuelt komme i kontakt med andre fra Elkiær slægten. Hvis der skulle være nogen som er interesserede i at tilføje flere fra slægten eller komme med rettelser, er de meget velkommende. Jeg er også interesseret i nulevende personer. Bl.a. har jeg fundet ud af at en granfætter har virksomhed i Lyngby Taarbæk kommune, samme kommune som jeg bor i dag.
Desuden skal der nævnes at fødselsdatoer for nogen af personerne godt kan være 1 år forkert, da fødselsåret er fundet i folkeoptællingerne.


Herunder er der nogle links til diverse sider om Elkiær familien. Det første link er til informationer om personer i familien. De næste link er til Tif filer som viser et stamtræ ud fra en person i familien.
Det skal understreges at der stadig mangler mange oplysninger på personerne som løbende vil blive opdateret.


Jeg har scannet nogle billder ind som kan ses ved at trykke på linket her under. Billederne skal tjekkes med den ældre del af familien for at finde ud af (bekræfte) hvem som er på billderne. Hvis man har kommentarer til billderne er man velkommen til at sende mig en mail.

Da det ikke er lovligt at lægge nulevende personer på nettet skal man have et login og et password for at se disse personer. Hvis man af familie-interesse vil se disse personer bedes man sende mig en mail. Jeg vil så snarrest sende jer et login og password.
Tryk her for at logge på nulevnede personer

For at se billeder af familiemedlemmer skal man være logget på via ovenstående link

Personer i Elkiær familen

Stamtræ ud fra Hans Pedersen Bjerg "Elkiær"
Stamtræ ud fra Klein
Stamtræ ud fra Peder Rasmussen
Stamtræ ud fra Magnus Leonard Sjøblom
Stamtræ ud fra Arvid Sandstrøm
Stamtræ ud fra Kristian Elkiær

Tekstside med alle personer


Med Venlig Hilsen
Kristian Elkiær

E-mail: Kristian(a)elkiaer.dk

Opdateret d. 6.8.2021